EXTRA-service

Det lilla extra

EXTRA-service erbjuder Ännu mer: Aktiv servicehantering, flyttning och ombyggnader av automater, utbildning och programvarusupport.

 

EXTRA-service innehåller:

Flyttning – Planerar ni en flytt eller en omstrukturering av er anläggning? Vi utför flyttningar och ombyggnader fackmannamässigt och professionellt utifrån lång erfarenhet och hög produktkunskap.

Service – Skulle er automat plötsligt inte fungera hjälper vår servicepersonal på Kardex Remstar gärna till. Till och med dygnet runt om ni så önskar. Våra utbildade och auktoriserade servicetekniker ser till att felen eller avbrotten åtgärdas snabbt.

Ombyggnad – Det går att anpassa era automater flexibelt efter nya behov. T.ex. höja eller sänka Lagerautomaterna. Oavsett om det gäller utbyggnad, modernisering eller uppdatering av programvaror, stöder vi dig med know-how och tekniker.

Utbildning – En korrekt hantering och förståelse för innebörden i varningsmeddelanden garanterar en jämn och hög produktivitet i era automater. Vår utbildning ger er personal en bättre allmän förståelse för hur automaterna fungerar vilket ökar produktiviteten. 

Reservdelar – Snabbt i gång igen! Avbrott kostar tid och pengar. Ni kan reducera väntetiden på en reservdel avsevärt med hjälp av individuellt konfigurerade reservdels-kit och därmed minimera stilleståndstiderna.

Programvarusupport – Vår programvarusupport hjälper dig med telefonservice, fjärrdator, diagnostik och närvaro på platsen. Regelbundna uppdateringar av programvaran genomförs via fjärrsupport för att säkerställa att er anläggning arbetar med så hög effektivitet som möjligt.

Felanmälan, Service & Support

Brådskande ärenden:

+ 46 31 106 600 

 

Övriga ärenden:

Ladda ner
 

För att kunna erbjuda dig optimal service använder denna webbsida cookies. Genom att fortsätta använda vår webbsida godkänner du den här funktionen. Mer information finns i vår integritetspolicy.

OK