Handel

Ordning och reda på allt.

Det är uppenbart: Den som gör sina beställningar snabbt och på ett tillförlitligt sätt håller sig framme på marknaden. Med lösningar från Kardex kan ni göra det jobbet lite lättare.Perfekta och exakta leveranser, spårbarhet och effektiv returhantering. Dessutom enkel hantering och högsta flexibilitet, om det under högsäsong blir extra mycket att göra. Allt det och mycket mer kan och ska du förvänta dig av oss, eftersom globaliseringen, de tekniska framstegen och ett förändrat köpbeteende under de senaste åren har påbörjat processer som ställer handeln inför nya utmaningar. Varuflödena och försäljningskanalerna förändras och marginalerna blir mindre och mindre.


Utnyttja differentieringspotentialer

Störst konkurrenskraft idag har bara den som köper in med huvudet, slussar varorna smart genom sitt företag och sedan levererar lika skickligt. Men det förutsätter en transparent och effektiv logistikkedja. Det är precis här specialisterna från Kardex kommer in. Från beställning till returhantering är vi er samtalspartner om  ni vill varuflöden på ett optimalt sätt. För handelsföretag är det framför allt en sak idag som är viktig: konsekvent kostnadshantering


Chanser inom e-handel

Snabba leveranstider och förstklassig service: E-handeln sätter nya standarder. Enkla översiktliga order och returhanteringar är oerhört viktiga  för ert företags framgångar. Den som har ett perfekt fungerande logistiksystem i bakgrunden samlar poäng här!


Systemlösningen – hjärnan i allt!

Vad hjälper den bästa maskinvaran om det saknas ett kraftfullt och intelligent styrsystem? Genom en systemmässig sammankoppling av relevanta interna processer skapar vi förutsättningen för större effektivitet, transparens och flexibilitet och därmed även för er långsiktiga framgång.

 
OK