Fördelar med ett orderhanteringssystem

Lagerhanteringssystem

Kardex Remstar Orderhanteringssystem

Ett orderhanteringssystem är ett system för varumagasin som är designat särskilt för varumagasin som hanterar kundbeställningar. Detta är ett viktigt verktyg i varumagasinen eftersom det gör det möjligt för ägarna att dra nytta av följande fördelar som kan hjälpa deras företag.

  • Mer organiserade beställningar/varor. Ett orderhanteringssystem är designat för att lägga in beställningar på rätt plats och när det sedan aktiveras ska det välja rätt beställningar som arbetarna ska förbereda. Med detta blir med orderhanteringen mer organiserad och en väldigt lätt uppgift att utföra.
  • Mindre stressade arbetare. Faktumet att ett orderhanteringssystem gör orderhanteringen mer organiserad gör själva uppgiften mindre stressig för de anställda. Med andra ord kommer du kunna dra nytta av mindre stressade arbetare. Faktum är att även om du skulle minska antalet anställda så skulle de ändå vara mindre stressade tack vare hur bekvämt det blir med orderhanteringssystemet.
  • Mer produktiva arbetare. Nu, med det faktum att arbetarna är mindre stressade tack vare orderhanteringssystemet, så blir de även mer produktiva. De kan lätt göra klart stora mängder beställningar på en dag då det inte längre är stressigt för dem att hantera beställningarna.
  • Snabbt avklarade beställningar. Du kan dra stor fördel av ett orderhanteringssystem tack vare snabba leveranser. Man kan snabbt slutföra kundernas beställningar på ett ögonblick och det är detta som gör det mindre stressigt för arbetarna att hantera dem.
  • Färre misstag. När det gäller orderhanteringssystemet så är detta hanteringssystem datordrivet,  så det kommer troligtvis ske färre misstag med hanteringen. Som ägaren av varumagasinen behöver du inte bli stressad om en anställd gör ett misstag, och de anställda behöver inte längre oroa sig för att bli utskällda om en beställning blir fel.
  • Nöjdare kunder. Som tidigare nämnt har orderhanteringssystemet förmågan att uppnå snabbare leveranser och färre misstag. Detta resulterar i nöjdare kunder. När rätt beställning levereras till dem snabbt på grund av systemet, då kan du garantera att du alltid kommer göra din kunder och klienter nöjda med din tjänst.
  • Fler potentiella kunder. I alla branscher kan man garantera att om ett visst antal kunder är nöjda med tjänsten så är fler potentiella kunder är på väg, eftersom nöjda kunder inte kan låta bli att dela med sig av informationen om dina goda tjänster till andra.
  • Mer framgångsrikt och populärt företag. Den sista fördelen med ett orderhanteringssystem är ditt företags framgång och popularitet. Eftersom dina anställda är mindre stressade och mer produktiva kommer fler kunder bli nöjda. Ju fler kunder som blir nöjda, ju bättre är det för ditt företag.


Om du har ett företag som kräver orderhantering i ditt varumagasin, då är det ett måste att införliva ett orderhanteringssystem. Det kommer spara tid och ansträngning, och det kommer även vara till större fördel för ditt företag än du trodde.


Fallstudier
TSC - Orderhantering av små smyckesdelar

TSC - Orderhantering av små smyckesdelar

TSC är en ledande interaktiv, flerkanalsåterförsäljare som erbjuder ett brett sortiment av exklu...


Replacedirect - Snabb leverans av delar och tillbehör för ökad livslängd av elektroniska enheter

Replacedirect - Snabb leverans av delar och tillbehör för ökad livslängd av elektroniska enheter

Replacedirect från Nederländerna är en viktig aktör på eftermarknaden för elektronisk utrustning. De...


Med24 - Effektiv e-handel för hälsa, skönhet och medicare

Med24 - Effektiv e-handel för hälsa, skönhet och medicare

Med24 är ett danskt e-handelsföretag med fokus på hälsa, skönhet och medicare. Deras mål är att ge s...


Download broschyrer
 
OK