Saker att tänka på när du väljer ett förvaringssystem

Finesser och funktioner

Kardex Remstar Förvaringssystem

Det finns många förvaringssystem där ute och alla påstår sig vara det bästa, men om du verkligen vill få rätt system för ditt varumagasin finns det flera saker att tänka på när du ska välja.

  • Finesser och funktioner. Detta hänvisar till de saker som förvaringssystemet kan göra. Med andra ord, hur fungerar det för att genomföra förvaringsprocessen? Vilka resultat kan du vänta dig från det förvaringssystemet när det gäller att förvara material och produkter? Har det häfta finesser som gör systemet hjälpsamt och användbart för dina uppgifter? Du måste tänka på dessa faktorer först så att du kan välja ett funktionellt och presterande förvaringssystem.
  • Strukturen eller uppbyggnaden. Detta hänvisar till systemets struktur. Med andra ord, hur hållbart är det, hur säkert är det att använda och placera i varumagasinet? Kan du garantera arbetarnas säkerhet med detta förvaringssystem? Kommer det hålla länge? Du behöver tänka på den är faktorn först så att du kan hitta ett förvaringssystem som inte kommer göra det krångligt för dig med dyra reparationer och underhåll på grund av dess dåliga strukturkvalité och uppbyggnad.
  • Kostnaden. Detta hänvisar till hur mycket systemet kostar och hur mycket du borde betala för ett sådant system. Med andra ord, är priset värt det? Är det ett bra värde för pengarna eller är det kostnadseffektivt? Om du vill hitta ett förvaringssystem som är snäll mot plånboken så behöver du även räkna med den här faktorn.
  • Utvecklaren. Detta hänvisar till den som skapade förvaringssystemet. Med andra ord, vad har den utvecklaren för rykte? Är de kända för att vara den bästa leverantören av förvaringssystem för varumagasin? Är de kända för att ha förvaringssystem av den bästa kvalitén och de bästa funktionerna?  Du behöver tänka på den här faktorn också så att du kan hitta systemet som är skapat av en certifierad utvecklare.
  • Recensioner. Detta hänvisar till hur förvaringssystemet har bedömts av tidigare användare och lagerägare. Med andra ord, har förvaringssystemet fått bra eller dåliga bedömningar? Vad har de att säga om systemet? Du behöver tänka på den här faktorn så att du kan få en idé om vad du kan vänta dig av systemet och om det verkligen är rätt förvaringssystem för ditt varumagasin eller inte.


Det är inte omöjligt att hitta det bästa förvaringssystemet för ditt varumagasin oavsett vilka varor du har där. Så länge som systemet möter dina behov vad gäller ovan nämnda faktorer som du behöver tänka på, då kan det anses vara det bästa förvaringssystemet för ditt varumagasin.


Fallstudier
FLAMA – Lagringslösning på fl era våningar i högteknologisk tillverkning

FLAMA – Lagringslösning på fl era våningar i högteknologisk tillverkning

Shanghai FLAMA Welding Equipment Manufacture Co., Ltd är ett av de ledande företagen inom design, ti...


Berner Oberland Bahnen AG – effektiv lagring för SMF

Berner Oberland Bahnen AG – effektiv lagring för SMF

Berner Oberland Bahnen AG är ett schweiziskt järnvägsföretag med tågförbindelser mellan Interlaken o...


Hydravalve – effektiv hantering av maskindelar och tillbehör

Hydravalve – effektiv hantering av maskindelar och tillbehör

Hydravalve levererar delar och tillbehör för rör och ventiler till industriella kunder. På grund av ...


Download broschyrer
 
OK