Steg för att få de bästa förvaringslösningarna

Leta efter flera förvaringslösningar.

Kardex Remstar Förvaringslösningarna

För att garantera bra lagerhantering måste du välja mellan de många förvaringslösningarna som finns idag. Det finns många lösningar för bra lagerförvaring och här kommer några steg för att få rätt förvaringslösning som du behöver.

  • Skriv ned vad du behöver eller de saker som du letar efter hos en förvaringslösning. Om du vill hitta den bästa lösningen för ditt varumagasin måste du först skriva ned vad du behöver. Letar du efter en lösning som kommer hjälpa dig att placera produkter eller varor och förvara de säkert? Letar du efter en lösning på din orderhanteringsprocess? Letar du efter en lösning som kan hjälpa dig med tillverkningen i varumagasinet? Skriv ned en lista med allt du behöver så att du kan hänvisa till listan när du väljer den lösning du behöver.
  • Leta efter flera förvaringslösningar. När det gäller lagerförvaring ska du ta reda på vilka olika sorters förvaringssystem som finns på marknaden. På så vis kommer du veta lösningen på ditt specifika problem.  Det finns många förvaringslösningar för lagerhantering, men du behöver ”lära känna” alla dessa lösningar så att du kan hitta precis rätt.
  • Lär känna dina alternativ. Efter att du har letat efter flera förvaringslösningar, lär känna dina alternativ. Hänvisa till din lista av saker du behöver och vad du föredrar och jämför den sedan med de förvaringslösningarna du har hittat. På det här sättet kommer du märka vilka dina favoriter är och till slut kommer det hjälpa dig att hitta rätt förvaringslösning för dig.
  • Jämför. När du har valt ut några alternativ är det dags att jämföra dem med varandra. Du kanske hittar flera förvaringslösningar som skulle passa ditt varumagasin, men eftersom du ska hitta det absolut bästa behöver du välja vilken lösning som är helt rätt för dig. Jämför dina alternativ vad gäller kvalité, kostnad och andra faktorer.
  • Kontakta utvecklaren eller tillverkaren. Efter att du har jämfört dina alternativ och du har bestämt vilken som är den bästa lösningen för dig så är det dags att kontakta tillverkaren eller utvecklaren av det systemet. Här kan du boka ett möte för att köpa förvaringssystemet som du tycker är den bästa lösningen på dina förvaringsbehov. Detta kommer också hänvisa till förhandlingar med systemutvecklaren angående hur systemet fungerar; installation samt betalningsprocess.


Tack vare den avancerade teknologin idag är inte förvaringsproblem i varumagasin några jättestora problem längre. Förvaringslösningar redan uppfinns och designas för att hjälpa lagerägarna att använda bra lagerhantering och förvaring av deras gods och produkter. Genom att följa dessa regler kan du hitta rätt förvaringslösning som passar dina behov perfekt.


Fallstudier
FLAMA – Lagringslösning på fl era våningar i högteknologisk tillverkning

FLAMA – Lagringslösning på fl era våningar i högteknologisk tillverkning

Shanghai FLAMA Welding Equipment Manufacture Co., Ltd är ett av de ledande företagen inom design, ti...


Berner Oberland Bahnen AG – effektiv lagring för SMF

Berner Oberland Bahnen AG – effektiv lagring för SMF

Berner Oberland Bahnen AG är ett schweiziskt järnvägsföretag med tågförbindelser mellan Interlaken o...


Hydravalve – effektiv hantering av maskindelar och tillbehör

Hydravalve – effektiv hantering av maskindelar och tillbehör

Hydravalve levererar delar och tillbehör för rör och ventiler till industriella kunder. På grund av ...


Download broschyrer
 
OK