e-handel

Automatiska lösningar för snabbare orderplock

Oavsett storleken på din onlinebutik kan lagerautomater maximera din effektivitet och stärka din konkurrenskraft. Genom att ersätta traditionella lagerhyllor med automatiska lagerlösningar kan du korta ner dina leveranstider och nyttja lagerytan optimalt. 

 

Väx i din takt

Med lagerautomater är det enkelt att skala upp ditt lager efterhand som din e-handel växer. Du kan börja med en maskin och utöka med fler allteftersom dina behov förändras. För många av våra kunder har det inneburit att de har kunnat kvar i samma lokaler i stället för att flytta till andra lokaler eller utvidga lagret.

 

Effektiv returhantering

Genom att automatisera dina returprocesser kan du påskynda hanteringstiden för att maximera lönsamheten, spara plats och minska arbetskraftskostnader.

Läs mer om automatiserad returhantering.

 

Color Picking

Varierande ordervolymer är vanliga för e-handlare men kan ändå vara en utmaning. Color Picking är en enkel och flexibel lösning som gör det möjligt att anpassa arbetskraft och arbetsflöden efter behov.

 

Fördelar med lagerautomater

  • Upp till 350-450 plock per timme och per anställd/operatör
  • 70-90% platsbesparing jämfört med lagring på traditionella hyllor
  • e-handelsanpassat WMS (Warehouse Management System)
  • Enkel integration med befintliga interface. Kardex Remstars maskiner är kompatibla med bl.a. Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe mf.
  • Enkel upplärning av vikarier och nyanställda
Vill du veta mer?

Vi hjälper dig gärna att effektivisera ditt lager! Hör av dig till oss för mer information om våra skräddarsydda lösningar för e-handel.

 

» Kontakta oss

Referenser

Hos Kicks är effektivitet högsta prioritet

<iframe allowfullscreen frameborder="0" height="118" src="https://www.youtube.com/embed/YKuqV91-jcM" width="210"></iframe>

 

Hög plocksäkerhet och korta leveranstider hos Lesley Cosmetics

<iframe allowfullscreen frameborder="0" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/QfdgPYOwruA?rel=0" width="210"></iframe>

 

60% snabbare plock och full skalbarhet hos Med24  

<iframe allow="encrypted-media" allowfullscreen frameborder="0" gesture="media" height="118" src="https://www.youtube.com/embed/_nKuYIADsPw" width="210"></iframe>

 

Nicehair.dk sparar 60% golvyta tack vare lagerautomater

<iframe allowfullscreen frameborder="0" height="118" src="https://www.youtube.com/embed/7Oddxy96b4o?rel=0" width="210"></iframe>

 
OK