e-handelslager

Flexibla och effektiva plock- och lagringslösningar

Automatisera ditt lager för ökad plockhastighet och optimalt nyttjande av golvytan.

 

Oavsett om du säljer batterier, cykelhjälmar eller kosmetika, kan lagerautomater stärka din e-handels konkurrenskraft. Kardex Remstar är en av världens ledande tillverkare av automatiska lager- och plocksystem. Våra lagerautomater med tillhörande mjukvara skräddarsys efter dina behov och förväntningar.

 

Genom att ersätta lagerhyllor med automatiska eller semiautomatiska lagerlösningar kan du öka effektiviteten på ditt lager, korta ner leveranstiderna och nyttja lagerytan optimalt. Du sparar upp till 90% golvyta och varorna levereras direkt till plockaren istället för att plockaren skall förflytta sig till varorna.

 

Väx i din takt

Med lagerautomater är det enkelt att skala upp ditt lager efterhand som din e-handel växer. Du kan börja med en maskin och utöka med fler allteftersom dina behov förändras. För många av våra kunder har det inneburit att de har kunnat kvar i samma lokaler i stället för att flytta till andra lokaler eller utvidga lagret.

 

 

Fördelar med Kardex Remstar lagerautomater

  • Upp till 350-450 plock per timme och per anställd/operatör
  • 70-90% platsbesparing jämfört med lagring på hyllor
  • e-handelsanpassat WMS (Warehouse Management System)
  • Enkel integration med befintliga interface. Kardex Remstars maskiner är kompatibla med bl.a. Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe mf.
  • Enkel upplärning av vikarier och nyanställda

 

Referenser

Kardex Remstar har som marknadsledande leverantör av lagerautomater installerat mer än 140.000 lösningar över hela världen.

>> Läs mer om våra referenser inom e-handel här

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig gärna att effektivisera ditt lager! Hör av dig till oss för mer information om våra skräddarsydda lösningar för e-handel.

 

>> Kontakta oss

Referenser inom e-handel

Hög plocksäkerhet och korta leveranstider hos Lesley Cosmetics

 

60% snabbare plock och full skalbarhet hos Med24  

 

Nicehair.dk sparar 60% golvyta tack vare lagerautomater

 
OK