Kardex Remstar LT 35

Vertikal transport av smådelar med hög hastighet

Hög plockprestanda och energieffektivitet, gör Kardex Remstar LT 35 till en utmärkt lösning för JIT-leverans av monteringsdelar eller buffring av småvaror. Dess smala dimensioner gör den idealisk för installation i trånga utrymmen.

Snabb och exakt

Snabb åtkomst till varor, hög flödeshastighet och smidig hämtning av smådelar gör Kardex Remstar LT 35 till den perfekta lösningen för höghastighetstransport och buffring av komponenter och monteringssatser eller för mellanlagring av smådelar inom produktion, inkommande varor, utgående varor eller kvalitetssäkring. Kardex Remstar LT 35 har en betydligt högre flödeshastighet jämfört med konventionella system och orderplockningen blir i princip 100% felfri genom kontrollerad åtkomst till endast en behållare åt gången.

 

Flexibel och platsbesparande
LT 35 bygger på ett modulärt och skalbart koncept som gör att den enkelt kan anpassas till individuella processer och byggnadsdimensioner. Den kräver endast en golvyta på 2.3 m2 och kan därför lätt installeras även i mycket smala utrymmen. Flera enheter kan också med fördel placeras i nära anslutning till varandra. För att utnyttja lokalens fulla höjd, kan enhetens höjd justeras i 100mm steg. 


Men LT 35 är inte bara flexibel på utsidan. Lådor och brickor kan delas upp och anpassas helt utifrån typen av varor som skall lagras. Systemet möjliggör lagring av lådor och varor med upp till fyra olika höjder.


Flexibel integration av öppningar på hela enhetens höjd och smidig koppling till automatiska transportband, logistiksystem, och WMS/MFC mjukvara gör enheten till ett extremt flexibelt och innovativt lagringssystem. LT 35 kan enkelt anpassas om det skall användas till ett annat syfte senare.

 

Ergonomisk och säker

Varorna som lagras i LR 35 levereras enligt gods-till-person principen. De kommer till en plocköppning i ergonomisk höjd som avlastar muskler och rygg. 


Omfattande säkerhetsfunktioner gör också att operatörerna arbeter säkert på enheten. Det slutna systemet skyddar de lagrade varorna från damm, smuts, skador och stöld. 

Teknisk data

Kardex Remstar LT 35

Prestanda**beroende på enhetens design och process
Hastighet upp till 3m/s
Acceleration upp till 3m/s2
Lådor

 

Lådor kompatibla med standard mini-loadsystem
600 x 400 mm
(up to 640 x 440 mm)
Belastning 35 kg / bin
Enhetens dimensioner*
Bredd1,300 mm
Djup1,750 mm
Höjd

3,000 till 12,000 mm

*Låddimension 600 x 400 mm
Enhetens vertikala steg
100 mm steg

 

Fördelar med LT 35
 • Snabb och exakt vertikal transport av lådor, inklusive bufferfunktion
 • Hög flödeshastighet
 • Enkel integration med transportband och logistiksystem
 • Energieffektiv
 • Kräver minimal golvyta
 • Enkel installation
 • Skalbar tack vare modulär design
 • Flexibilitet (tyngd och storlek av lagrade varor)
 • Säker och ergonomisk
  Vertical Buffer System LT35 Access Opening 1
   
  OK