Buffertlager: Kardex Remstar LR35

Hastighet, flexibilitet och hög lagringskapacitet

Vertical Buffer Module sätter standarden när det gäller hastighet, precision och energieffektivitet, från mycket tät lagring av reservdelar och verktyg för produktionen till plockning av smådelar på lagret.

up to 250 double cycles per unit

Effektivt plock av smådelar 

Hög plockeffektivitet baserad på antal behållare och orderrader. Kardex Remstar LR35 är idealisk för att snabbt plocka smådelar. En station kan bestå av en eller flera maskiner. Dess energieffektivitet och enkel integration i befintliga system gör det till en mycket ekonomisk lager- och plocklösning.

Effektiv hämtning och buffring av gods 
Kardex Remstar LT 35 är optimal för snabb vertikal transport av smådelar och JIT-leveranser av monteringsdelar inom produktion eller buffring av små och lätta gods. Tack vare automatens höga flödeshastighet hanteras tidskritiska lagerorder på ett smidigt sätt och den kan lätt kopplas ihop med transportband och logistiksystem.

Kardex Remstar Vertical Buffer Modul

 

Enhetens mjukvara

 

Excellent handling and performance

Utmärkt hantering och prestanda

Snabb och exakt drift är möjlig tack vare en högupplöst pekskärm. Dessutom kombinationen av högeffektiv hårdvara och webbaserad programvara säkerställer optimal effektivitet och hög flexibilitet. Nya och förbättrade funktioner ger ytterligare mervärde.

 

Warehouse Management System (WMS)

 

Software

Effektivt lagerhanteringssystem WMS

Med Kardex Remstar lagersystem så erbjuder Power Pick Global’s programhantering användare att inte bara spara tid och optimera rutter, men också att plocka varor mycket snabbare och mer exakt och slutligen öka produktiviteten avsevärt.

Läs mer
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK