Kardex Remstar Intermat

Det kraftfulla paternosterverket för runda laster i extrema lokalutrymmen

Kardex Remstar Intermat - The strong paternoster

Intermat paternosterverk för lagring av runda laster med specialkrav
Outnyttjat utrymme och långa avstånd stör driften och kan vara kostsamt. Kardex Remstar har den perfekta lösningen av detta problem i form av det flexibla Intermat paternosterverket. Att utnyttja utrymmet optimalt – genom att t.ex. installera en brokarusell ovanför produktionsområdet, ovanför interna transitrutter eller i besvärliga hörn – har en direkt påverkan på en ökad effektivitet. Runt och extremt tungt gods kan lagras på ett platsbesparande sätt och enkelt transporteras till hanteringsöppningen i hyllplan tack vare sättet de körs genom multiloop-konstruktionen.


Space-saving storage solution for tyres

Paternosterprincipen har visat sig vara extra användbar vid lagring av däck. Intermat-karusellen utnyttjar rummets tillgängliga höjd och djup maximalt och passar därför bra för högdensitetslagring.

» Läs mer

Safe cable reel intralogistics

Kabelrullar och andra tunga, runda artiklar måste lagras på ett säkert sätt, inte ta upp för mycket plats och vara lättillgängliga. Intermat är en karusell konstruerad för detta syfte och kan installeras i täkter, utomhusområden eller som ett T-bro paternosterverk.

» Läs mer

 

Tekniska data

Intermat
Systemhöjdupp till 15,000 mm
Hyllplan
Bredd13,200 mm
Djup1,200 mm
Belastning per hyllplan
max. 4,500 kg
Ladda ner broschyren
 
OK