Lektriever

Säker och effektiv hantering av dokument

Lektriever är ett paternosterverk för hantering av arkivmaterial och lättare produkter. Genom ett enkelt knapptryck, levererar automaten önskade filer och material till operatören i skonsam, ergonomisk höjd.

Fördelar

  • Platsbesparing – Lektriever sparar över 50 % golvyta jämfört med traditionella lager och arkivlösningar. Detta uppnås bland annat genom att utnyttja rummets fulla takhöjden (vanligtvis från 2,3 m till 3,0 m höjd).
  • Effektivitet -  På 6 sekunder (medelvärde) kommer den önskade hyllplanen fram till operatören, oavsett om den styrs av ett dokumenthanteringssystem eller manuellt via kontrollpanelen. Gång- och söktid minskar också avsevärt, vilket bidrar till bättre produktiviteten.
  • Ergonomi – Att exempelvis gå i trappor, klättra på stegar och böja sig för att plocka upp tunga artiklar belastar kroppen i onödan. Med Lektriever leveras önskad material i en skonsam och ergonomisk arbetshöjd och automaten finns även som rullstolsanpassad variant. 
  • Brandskydd - Alla enheter kan utrustas med ett släckgasbaserat brandskydssystem.
  • Säkerhet - Hela arkivsystemet är låsbart och åtkomst till känsliga dokument kan begränsas och skyddas genom PIN-kod, kortterminal eller elektroniska lås.
  • Design – Lektriever finns i ett brett utbud av färger och finish för att matcha all tänkbar kontorsinredning.

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?

För mer information om Lektriever och våra kontorslösningar, kontakta vår återförsäljare: 

 

EMA Arkivprodukter AS

Kontaktperson: Erik Mastad

+47 467 78 765

info(at)emaarkiv.no


>> Gå vidare till EMA Arkivprodukter

 
 
OK