Kardex Remstar Horisontell Karusell

Hyllkonceptet för maximal flexibilitet

horizontal-front

Vårt modulära hyll- och hyllplanskoncept ger högsta komfort, ökad stabilitet och maximal säkerhet.

 

Alla produkter är olika och varje kund har sina egna, specifika utmaningar, som ständigt förändras. Därför är ett modulärt koncept för standardhyllor och hyllplan en idealisk lösning. Med en Horisontell Karusell kan du montera hyllplanen efter dina behov!

 

 

 

Hyllplansdesign med 38 mm avstånd

 

Carrier design with 38 mm spacing

Ett mindre avstånd på 38 mm och dubbelt så många upphängningsalternativ för hyllplanen ger en stor lagringskapacitet och flexibilitet. Genom bestämda hyllavstånd och standardbehållare kan man få en eller flera extra hyllnivåer.

 

EXKLUSIV: Hylla med 180° rotation

 

EXCLUSIVE: Shelf with 180° rotation

Genom 180° rotation kan hyllorna användas på flera sätt för en märkbart förbättrad hantering av godset och därmed ökad flexibilitet vid lagring och plockning.

 

Den 14 mm höga framkanten på varje hyllplan förhindrar det lagrade godset från att glida av. Därmed är det lagrade godset optimalt säkrat, även på en horisontell eller framåtlutad position.

 

EXKLUSIV: Hyllplanstjocklek på 26 mm

 

Shelf thickness of 26 mm

Hyllplanen måste kunna klara att bära och stå emot mycket. De robusta hyllplanen minskar nedböjningen av hyllplanens på grund av tunga, koncentrerade laster.

 

En hyllspärr kan installeras som tillval. Den minimerar bullret på grund av vibration från olastade hyllor, eftersom de är anslutna till hyllplan med ett tvärstag. Ännu ett plus: Säkerhet och tillgänglighet ökas eftersom det förhindrar de tomma hyllplanen från att hakas loss.

Shelves
Hyllplan kan monteras:
  • framåtlutade
  • horisontella
  • bakåtlutade
 
OK