Horisontella karuseller

En effektiv lösning för snabb lagring och plockning

En Horisontell Karusell från Kardex Remstar sparar tid och ger dig snabb, direkt och pålitlig tillgång till dina varor.

Den Horisontella Karusellen används där snabb, tillförlitlig och kostnadseffektiv lagring och plockning är avgörande, vare sig det gäller produktion eller distribution, applikationer som kräver snabba plock eller medelsnabbt till långsamt flöde.

 

 

Effektivt lager- och plocksystem

Korta svarstider, ökat flöde och korta ledtider – detta är bara några av de krav som distributionscentraler ställer på modern och effektiv lagerlogistik. Det är precis här dynamiska Horisontella Karuseller från Kardex Remstar kommer in i bilden: de kan anpassas flexibelt till alla typer av uppgifter och möjliggör effektiv orderplockning.

 

Med hjälp av Kardex Remstar lagerhanteringsprogram vet du att allt löper på som det ska. Resultatet: effektivare processflöden, ökad transparens och ökad flexibilitet vid lagring och plockning av artiklar – även under hög belastning.

“Gods till person” principen

Oavsett vad som lagras, ger ett tillförlitligt och effektivt lager- och plocksystem betydligt lägre personal- och lagerkostnader. Precis som andra lagersystem från Kardex Remstar arbetar Horisontella Karuseller enligt „Gods till person“ principen för att säkerställa ökad effektivitet, optimalt utnyttjande av lagerutrymmet och förhindra plockfel. Genom batchplockning kan det kvantitativa genomflödet förbättras ytterligare.

 

En till fördel: Alla lagerautomater som tillhör en station arbetar samtidigt. Detta garanterar permanent godsåtkomst och minimerar väntetiderna

Exakt och mångsidig hantering

Smartpick 6000 är den perfekta lösningen för professionell plockning med hög plockhastighet. För effektiv plockning inom elektronikindustrin, rekommenderar vi programpaketet Smartpick 5200.

Ladda ner broschyren
Video - referenskunder
 
OK