Car Dealerships

Kör din serviceavdelning med maximal effektivitetTid är pengar för bilhandlare – få fordon in, servade och ut förutsätter en trevlig och kompetent personal, kunniga servicetekniker och ett hanteringssystem för de rätta reservdelarna. Att ha den rätta delen i rätt tid är avgörande för att maximera tid för servicetekniker och kundernas serviceupplevelse. Lådor, behållare och skrymmande lagerutrymmen kan vara en källa till slöseri med tid och pengar.


Kardex Remstar dynamiska lager- och plocksystem kan integreras med lagerhanteringsprogramvara för att kontrollera lagernivåer. Uppföljning av lagersaldot på ett rätt sätt kan tillåta serviceavdelningen att minska lagernivåer tillhands och öka effektiviteten.


Ökad produktivitet
Kardex Remstar dynamiska lager- och plocksystem ger direkt tillgång till lagrade delar. Maskinen levererar alla lagrade delar direkt till operatören; reducerar gå tider och söktider igenom hyllskåp eller lådor för att hitta en specifi k del. Mindre gå tider och söktider ger mer tid för annan mervärdesverksamhet.


Våra lösningar:

 
Maximal lagereffektivitet
Kardex Remstar erbjuder branschens bredaste utbud av dynamiska lager och plocksystem för bildelar och bilverksamheter. Våra system är designade för att öka serviceteknikerns faktureringseffektivitet, rymma flera delar på upp till 85 % mindre golvyta och skapa mer plats för extra serviceplatser eller utställningslokaler.

 

Orderplockning
Att få den rätta delen i rätt tid är avgörande för att upprätthålla kundtillfredsställelse. Genom att trycka på en knapp, hämtas delarna direkt till operatören på en ergonomisk höjd. Order kan skickas till serviceplatser eller stationer på några minuter, vilket sparar tid och arbetskraft.


Läs mer

More information:
Car Dealerships 2 MB
 
OK