Bli den första i Skandinavien som ser vår HELT NYA LAGERAUTOMAT - LR35 vertikala buffetmodul live!

Kardex Remstar kommer att fokusera på sin NYA LAGERAUTOMAT LR35, en lager- och plocklösning på årets e-commerce mässa, 11-12 maj, i Stockholm. Besök oss i monter D:10 för att ta reda på hur ditt företag kan dra nytta av denna innovation - vår nya plockautomat LR35. Detta blir första gången som den nya LR35 visas i Skandinavien.Kardex Remstar kommer att fokusera på sin NYA LAGERAUTOMAT LR35,  en lager- och plocklösning på årets e-commerce mässa, 11-12 maj, i Stockholm. Besök oss i monter D:10 för att ta reda på hur ditt företag kan dra nytta av denna innovation - vår nya  plockautomat LR35. Detta blir första gången som den nya LR35 visas i Skandinavien.

Accelererad plockning av smådelar
Den nya utvecklingen accelererar plockning av smådelar i små och medelstora lager med hög genomströmning. Upp till 500 dubbla cykler per plockstation och timme kan uppnås med Kardex Remstar LR 35.

Maximal skalbarhet
Den vertikala buffertmodulen är en enkel lösning för intern logistik som kan skalas till alla storlekar. Systemet integreras med befintliga processer och anpassar sig till bygg dimensioner.

Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort redan idag! Klicka här

 
OK