Axis Communications AB

Axis – Lagrets ljuspunkt för säker lagring!



Axis har sedan man flyttat lagret till nya lokaler investerat i en Shuttle XP Hissautomat

samt ett Megamat Paternosterverk.

Tanken var främsta att kompakt hantera komponenter som tidigare lagrades i hyllställ. 

Men idag hanterar man i automaterna många artiklar med högt värde.

Dessa låg tidigare staplade i kartonger på pallar i pallställen!

- Ett litet kartongras från pallen kan snabbt bli väldigt kostsamt säger Håkan Persson på Axis!

Nu lagras de säkert skyddade på hyllplanen i Shuttlen. Allt plock sker i ergonomisk höjd. Även säkerhetslager för komponenter med väldigt långa ledtider är också en del av det gods som räknas som värdefullt.

 

Mjukvaran Kardex PPG Order Processor håller full kontroll på artiklarna. Allt hanters tydligt överskådligt och avgränsat i den flexibla Sumoinredningen. En Matrix informationslist visar tydligt var och vad som ska hanteras.

Båda automaterna har Kolsyresläcksystem i runt elektronikskåpen.  Allt för att eliminera risken för skadat gods.

Shuttle XP Hissautomaten är utrustad med Plexiglas samt LED-ljus för att lysa upp och ge en tydlig bild av hur automationen fungerar.

 

Detta har blivit lagrets ljuspunkt!

 

Axis är ett IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Axis produkter och lösningar är inriktade på säkerhetsövervakning och fjärrövervakning, baserade på innovativa och öppna tekniska plattformar.

Axis är ett Sverigebaserat företag som agerar globalt via egna kontor i mer än 20 länder och genom partnersamarbete i mer än 70 länder. Axis grundades  1984 och är noterat på NASDAQ.

Axis affärsidé

Axis affärsidé är att erbjuda marknaden intelligenta nätverksbaserade produkter och lösningar för professionella installationer. Företaget inriktar sig i huvudsak på den snabbväxande marknaden för nätverksbaserade videolösningar.

 

Download broschyrer


 
OK